Nederlandse Ambassade in Tel Aviv, Israël

Bezoek Nederlandse Robotica Delegatie aan DLD Innovatie Festival

Op 27 en 28 september zal een Nederlandse robotica delegatie met leden van de TU Delft, regio organisaties zoals RoboValley en robotica bedrijven op het DLD Innovation Festival in Tel Aviv vertegenwoordigd zijn met een Holland Robotica Paviljoen.

Het DLD Innovation Festival trekt jaarlijks duizenden bezoekers van over de hele wereld geïnteresseerd in digital life, technologie en innovatie. Nederland is wereldwijd een van de leiders op het gebied van robot innovatie en ziet kansen in samenwerking met Israëlische partijen. De Nederlandse roboticasector zal worden gerepresenteerd om Nederlandse kennis en kunst op het gebied van robotica te demonstreren.

Nederland is een toonaangevend land op het gebied van robot innovatie. Nederlandse onderzoekers zijn bekend voor hun werk in robot-menselijke interactie. Ook op andere gebieden excelleren universiteiten en bedrijven, bijvoorbeeld onbemande verkenning systemen en drones, artificial intelligence, robots voor industrieel gebruik (agricultuur, medisch) en cyber security.

De Nederlandse delegatie zal robot demo’s meenemen naar het DLD om haar expertise tentoon te stellen. Hieronder vallen drone technologie, een enorme robot arm en een award winnende order-picking machine. Naast de gelegenheid om Nederland als roboticaland te leren kennen, is dit ook het moment om te netwerken met de bedrijven en instituten (zoals RoboValley, DelftRobotics en PentaRobotics) die dit mogelijk maken.

 

Bezoek de online brochure voor meer informatie:  gamechanginginrobotics.nl